Categorii

Informatii contact

DEPOZITUL DE COPIATOARE

TOTAL COPY FAGARAS

PROGRAM LUCRU:

Luni - Vineri: 09.00 - 17.00

ADRESA:
Str. Vlad Tepes, Nr. 15B
Loc. Fagaras - Jud. Brasov

TELEFON:

  Orange: 0720 528 286

E-mail:
office@copiatoare-fagaras.ro

Oferta speciala

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi noutati, oferte speciale si promotii.
E-mail:

UTILIZATORI ONLINE

Acum sunt 5 utilizatori online.

TERMENI SI CONDITII

Total Copy Fagaras este  importator direct al echipamentelor de copiat si imprimat. Infiintata in 2007, Total Copy Fagaras ofera solutii centrelor de copiere, birourilor sau utilizatorilor de acasa, comercializand imprimante laser si copiatoare digitale, faxuri, scannere, risografe sau plotere.

Echipamentele provin de la diferite companii nationale, din preluari de leasing sau show-room-uri. Toate echipamentele sunt functionale si se comercializeaza nereconditionate (cu teste de copie) sau reconditionate, in functie de optiunile clientilor. Majoritatea acestora au beneficiat de service autorizat si au consumabile originale.

Fiecare copiator este complet, nu au componente sau consumabile lipsa, nu au plastice sparte sau lipsa decat acelea care au specificat acest lucru si beneficiaza de reducere.

Pentru echipamentele comercializate la test de copie (fara revizie efectuata de catre tehnicienii nostri) nu se acorda garantie. De garantie beneficiaza doar echipamentele reconditionate dupa cum este specificat in descrierea fiecarui articol.

Garantia se efectueaza la sediul Total Copy Fagaras din str. Vlad Tepes, Nr. 15B in Fagaras. De garantie nu beneficiaza componentele consumabile (cilindru, lamela, toner, developer, fuser). Consumabilele se inlocuiesc atunci cand echipamentul semnalizeaza printr-un mesaj inlocuirea acestora sau atunci cand copia / print-ul este de o calitate nesatisfacatoare.

Fiecare echipament reconditionat, beneficiaza de o revizie completa de catre tehnicienii nostri (curatat interior, exterior, sistem optic, role, angrenaje, pinioane, gresare s.a.m.d). Dupa revizia generala si completa se testeaza complet, se calibreaza si se seteaza astfel incat copia si / sau print-ul sa fie satisfacatoare cerintelor clientului.

In cazul in care un consumabil prezinta uzura avansata iar aceasta uzura afecteaza calitatea copiei sau print-ului, acesta se inlocuieste cu un altul, second hand sau nou in functie de stoc.

Fiecare echipament reconditionat se livreaza cu cartusul de toner plin, cu teste de copie / print, CD cu manuale de utilizare in limba engleza (si romana daca respectivul echipament are), CD cu drivere si cablu de alimentare.

Toate conditiile si termenii de garantie vor fi specificati in Certificatul de garantie care se emite odata cu achizitionarea unui echipament in care se vor specifica modelul, seria si contorul acestuia.

Problemele de service si garantie se vor specifica telefonic la numarul 0720 528 286 sau la e-mail office@copiatoare-fagaras.ro. E-mail-ul va fi insotit de o copie a facturii, a certificatului de garantie, datele de contact cu numar de telefon si semnalarea problemelor cu cat mai multe amanunte. Sesizarile vor fi preluate de tehnicienii nostri in maxim 48 de ore lucratoare si vor fi solutionate fara prioritate, in ordinea in care au fost preluate.

Costurile privind solutionarea problemelor in perioada de garantie cad in sarcina vanzatorului.

TRANSPORT

Transportul se poate efectua in trei moduri:
1. Ridicare din sediul Total Copy Fagaras
2. Livrare prin serviciile de curierat rapid
3. Livrare cu masinile societatii noastre.

In toate cele trei cazuri, costurile cu transportul sunt suportate de catre cumparator.
Transportul prin societatile de curierat rapid, variaza in functie de greutatea sau volumul echipamentului. In acest caz, toate echipamentele vor fi ambalate corespunzator, in cutii de carton sau polistiren de 2,5 sau 3 cm si vor fi insotite de toate specificatiile de transport.

In cazul in care transportul va fi efectuat de catre societatea noastra, marfa va fi livrata in maxim 5 zile lucratoare de la efectuarea comenzii si achitarea integrala (sau partiala - avans) a aceteia. Transportul se poate efectua oriunde in tara cu plata a 0.8 lei / km + 30 lei diurna sofer.

Pentru echipamentele a caror greutate este sub 50 de kg, transportul se efectueaza numai cu firmele de curierat rapid.

PLATA

Conditiile de plata acceptate sunt:
- CASH la sediul societatii noastre
- RAMBURS la agentul firmei de curierat (in cazul in care se opteaza pentru transport prin curier)
- Ordin de plata (O.P.) in baza unei facturi proforme sau fiscale. In acest caz, marfa va fi livrata doar dupa confirmarea platii.

Nu acceptam Bilete la ordin (B.O.) sau file CEC si nu comercializam echipamente in rate.

Preturile sunt  exprimate in LEI, si nu includ valoarea TVA.

Politica de confidentialitate si protectia datelor:

1. Conform Regulamentului Uniunii Europene nr 679/2016 in conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata,SC TOTAL COPY FAGARAS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate, datele personale furnizate la inregistrarea in magazinul nostru on-line.

2. Solicitam datele dumneavoastra pentru a putea procesa comenzile efectuate in magazinul nostru, pentru a va putea informa despre statusul comenzii plasate, pentru a va putea informa despre stocul, ofertele si reducerile de pret, pentru livrarea produselor sau pentru 
trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice sau SMS.

3. 
Prin completarea datelor in formularul de plasare comanda sau de creare cont, utilizatorul sau cumparatorul, declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie prelucrate de catre operatorul SC TOTAL COPY FAGARAS, doar in scopurile prevazute de lege. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea receptionarii, prelucrarii si expedierii comenzilor.

4. Prin citirea documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

5. Datele false (furnizate la crearea unui cont sau plasarea unei comenzi) sau transformarea / modificarea in date anonime nu sunt conforme legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

6. De asemenea, SC TOTAL COPY FAGARAS SRL, poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 2, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. Relatiile de parteneriat pot fi relatiile cu furnizorii de servicii de curierat, de transport marfa sau furnizorilor de servicii de plata/bancare.

7. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Login

Adresa de e-mail:

Parola:

Cautare

Oferta speciala

Termeni si conditii