Categorii

Informatii contact

DEPOZITUL DE COPIATOARE

TOTAL COPY FAGARAS

PROGRAM LUCRU:

Luni - Vineri: 09.00 - 17.00

ADRESA:
Str. Vlad Tepes, Nr. 15B
Loc. Fagaras - Jud. Brasov

TELEFON:

  Orange: 0720 528 286

E-mail:
office@copiatoare-fagaras.ro

Oferta speciala

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi noutati, oferte speciale si promotii.
E-mail:

UTILIZATORI ONLINE

Acum sunt 11 utilizatori online.

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate si protectia datelor:

1. Conform Regulamentului Uniunii Europene nr 679/2016 in conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata,SC TOTAL COPY FAGARAS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate, datele personale furnizate la inregistrarea in magazinul nostru on-line.

2. Solicitam datele dumneavoastra pentru a putea procesa comenzile efectuate in magazinul nostru, pentru a va putea informa despre statusul comenzii plasate, pentru a va putea informa despre stocul, ofertele si reducerile de pret, pentru livrarea produselor sau pentru 
trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice sau SMS.

3. 
Prin completarea datelor in formularul de plasare comanda sau de creare cont, utilizatorul sau cumparatorul, declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie prelucrate de catre operatorul SC TOTAL COPY FAGARAS, doar in scopurile prevazute de lege. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea receptionarii, prelucrarii si expedierii comenzilor.

4. Prin citirea documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

5. Datele false (furnizate la crearea unui cont sau plasarea unei comenzi) sau transformarea / modificarea in date anonime nu sunt conforme legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

6. De asemenea, SC TOTAL COPY FAGARAS SRL, poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 2, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. Relatiile de parteneriat pot fi relatiile cu furnizorii de servicii de curierat, de transport marfa sau furnizorilor de servicii de plata/bancare.

7. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Login

Adresa de e-mail:

Parola:

Cautare

Oferta speciala

Politica de confidentialitate