Categorii

Informatii contact

DEPOZITUL DE COPIATOARE

TOTAL COPY FAGARAS

PROGRAM LUCRU:

Luni - Vineri: 09.00 - 17.00

ADRESA:
Str. Doamna Stanca, Nr. 131
(In fosta platforma Mecanoplast)
Loc. Fagaras - Jud. Brasov

TELEFOANE:
Telekom Fix: 0268 211 668
Telekom Mobil: 0720 528 286

E-mail:
office@copiatoare-fagaras.ro

Yahoo ID Mess:
cels_grup

Oferta speciala

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi noutati, oferte speciale si promotii.
E-mail:

UTILIZATORI ONLINE

Acum sunt 3 utilizatori online.

Informatii

Total Copy Fagaras este  importator direct al echipamentelor de copiat si imprimat. Infiintata in 1997, Total Copy Fagaras ofera solutii centrelor de copiere, birourilor sau utilizatorilor de acasa, comercializand imprimante laser si copiatoare digitale, faxuri, scannere, risografe sau plotere.

Echipamentele provin de la diferite companii nationale, din preluari de leasing sau show-room-uri. Toate echipamentele sunt functionale si se comercializeaza nereconditionate (cu teste de copie) sau reconditionate, in functie de optiunile clientilor. Majoritatea acestora au beneficiat de service autorizat si au consumabile originale.

Fiecare copiator este complet, nu au componente sau consumabile lipsa, nu au plastice sparte sau lipsa decat acelea care au specificat acest lucru si beneficiaza de reducere.

Pentru echipamentele comercializate la test de copie (fara revizie efectuata de catre tehnicienii nostri) nu se acorda garantie. De garantie beneficiaza doar echipamentele reconditionate dupa cum urmeaza:

   - Imprimante laser: 12 luni dar nu mai mult de 10.000 print-uri.
   - Copiatoare: 12 luni dar nu mai mult de 20.000 copii / print-uri.

Garantia se efectueaza la sediul Total Copy Fagaras din str. Doamna Stanca, nr. 131 in Fagaras. De garantie nu beneficiaza componentele consumabile (cilindru, lamela, toner, developer, fuser). Consumabilele se inlocuiesc atunci cand echipamentul semnalizeaza printr-un mesaj inlocuirea acestora sau atunci cand copia / print-ul este de o calitate nesatisfacatoare.

Fiecare echipament reconditionat, beneficiaza de o revizie completa de catre tehnicienii nostri (curatat interior, exterior, sistem optic, role, angrenaje, pinioane, gresare s.a.m.d). Dupa revizia generala si completa se testeaza complet, se calibreaza si se seteaza astfel incat copia si / sau print-ul sa fie satisfacatoare cerintelor clientului.

In cazul in care un consumabil prezinta uzura avansata iar aceasta uzura afecteaza calitatea copiei sau print-ului, acesta se inlocuieste cu un altul, second hand sau nou in functie de stoc.

Fiecare echipament reconditionat se livreaza cu cartusul de toner plin, cu teste de copie / print, CD cu manuale de utilizare in limba engleza (si romana daca respectivul echipament are), CD cu drivere si cablu de alimentare.

Toate conditiile si termenii de garantie vor fi specificati in Certificatul de garantie care se emite odata cu achizitionarea unui echipament in care se vor specifica modelul, seria si contorul acestuia.

Problemele de service si garantie se vor specifica telefonic la numarul de telefon 0268 211 668 sau la e-mail service@copiatoare-fagaras.ro. E-mail-ul va fi insotit de o copie a facturii, a certificatului de garantie, datele de contact cu numar de telefon si semnalarea problemelor cu cat mai multe amanunte. Sesizarile vor fi preluate de tehnicienii nostri in maxim 48 de ore lucratoare si vor fi solutionate fara prioritate, in ordinea in care au fost preluate.

Costurile privind solutionarea problemelor in perioada de garantie cad in sarcina vanzatorului.

TRANSPORT

Transportul se poate efectua in trei moduri:
1. Ridicare din sediul Total Copy Fagaras
2. Livrare prin serviciile de curierat rapid
3. Livrare cu masinile societatii noastre.

In toate cele trei cazuri, costurile cu transportul sunt suportate de catre cumparator.
Transportul prin societatile de curierat rapid, variaza in functie de greutatea sau volumul echipamentului. In acest caz, toate echipamentele vor fi ambalate corespunzator, in cutii de carton sau polistiren de 2,5 sau 3 cm si vor fi insotite de toate specificatiile de transport.

In cazul in care transportul va fi efectuat de catre societatea noastra, marfa va fi livrata in maxim 5 zile lucratoare de la efectuarea comenzii si achitarea integrala (sau partiala - avans) a aceteia. Transportul se poate efectua oriunde in tara cu plata a 0.8 lei / km + 30 lei diurna sofer.

Pentru echipamentele a caror greutate este sub 50 de kg, transportul se efectueaza numai cu firmele de curierat rapid.

PLATA

Conditiile de plata acceptate sunt:
- CASH la sediul societatii noastre
- RAMBURS la agentul firmei de curierat (in cazul in care se opteaza pentru transport prin curier)
- Ordin de plata (O.P.) in baza unei facturi proforme sau fiscale. In acest caz, marfa va fi livrata doar dupa confirmarea platii.

Nu acceptam Bilete la ordin (B.O.) sau file CEC si nu comercializam echipamente in rate.

Preturile sunt  exprimate in LEI si nu includ valoarea TVA.

Login

Adresa de e-mail:

Parola:

Curs valutar
25-04-2018

EUR 1 EUR: 4.4669  LEI
USD 1 USD: 3.9321  LEI

Tag-uri

Service

Formular
Service

Informatii